Volg ons ook op: Google+
Volg ons ook op: Google+
Nestas Communicatie

Vanaf nu te bestellen: de Huurkrant 2018! Bestel 'm nu en u heeft de krant begin april 2018 in huis, op tijd om mee te sturen met het huurverhogingsvoorstel
Fris uw kennis op over de huursombenadering en huurverhoging 2018! Kom naar een van de informatiebijeenkomsten in januari. Aanmelden kan nog!
Volg ook een van onze cursussen op het terrein van de volkshuisvesting of een van onze vaardigheidstrainingen! >> Kijk voor ons aanbod op CorporatieCursussen.nl, een label van Nestas communicatie
Behaal ook die 108 PE-punten voor eind 2017! Meld u aan op CorporatieCollege.nl voor een van onze inhoudelijke sterke sessies over relevante thema's speciaal voor bestuurders en RvC-leden van corporaties
Kopijservice Online: een handig hulpmiddel voor website, Facebook, Twitter en bewonersblad! Neem een abonnement en download onbeperkt artikelen, foto’s, cartoons, strips en puzzels.

Kranten

Vanaf nu te bestellen!

De Huurkrant 2018 is hét middel om uw huurders te informeren over de jaarlijkse huuraanpassing. De krant geeft uitleg over het huurbeleid van de overheid en woningcorporaties en geeft informatie over de jaarlijkse huuraanpassing, de huursombenadering, de bezwaarmogelijkheden, de huurtoeslag en passend toewijzen. 

Bestel 'm nu en u heeft de Huurkrant begin april 2018 in huis!

Meer informatie en bestellen

 

Woonkostenkrant 2017/2018

De Woonkostenkrant 2017 is dé krant waarmee u uw huurders helpt te besparen op woonlasten. De krant geeft inzicht in wat huurders kwijt zijn aan woonlasten. Ook geeft deze Woonkostenkrant veel nuttige informatie en handige tips om te besparen op woon- en andere kosten. Onder andere over het voorkomen van geldproblemen. Budgettips van een budgetcoach voorzien huurders van nuttige en praktische informatie.
De besteltermijn is inmiddels verstreken. Mocht u nog willen bestellen, neem dan contact op met Joan Douwes (036) 530 77 00.

Meer informatie

Veiligheidskrant

De Veiligheidskrant attendeert huurders op de gevaren die in en rond hun woning op de loer liggen. Natuurlijk krijgen ze ook de handvatten aangereikt om met simpele maatregelen ongelukken te voorkomen.

Energiekrant 2010

Vooral in economisch mindere tijden doet u uw huurders een groot plezier met informatie over hoe zij zelf hun energierekening (dus hun woonlasten) kunnen verlagen.

Brandpreventiekrant 09/10

Met de Brandpreventiekrant kunt u er als corporatie voor zorgen dat uw bewoners weten hoe ze brandgevaarlijke situaties kunnen vermijden. Brand is te voorkomen. Praktijkvoorbeelden, tips, feiten, cijfers en andere nuttige informatie geven aan hoe.

Overige sitesWat anderen over ons zeggen

"Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag. Het was tip-top verzorgd, goed voorbereid en ook inhoudelijk hebben jullie een uitstekende en inspirerende dag in elkaar gezet. Danielle, jouw dagvoorzitterschap was uitstekend, inhoud, timing, gesprekken met de sprekers en de zaal etc. Hartelijk dank! Complimenten en dank! + ook aan iedereen achter de schermen bij Nestas die dit mogelijk hebben gemaakt."

Gemeente Almere
Goud in Almere, 18 januari 2017

 

CRKBO geregistreerd
Nestas communicatie is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Wij mogen PE-punten toekennen aan cursussen en bijeenkomsten voor directeur-bestuurders en toezichthouders.Jool Hulstraat 1 - 1327 HB Almere - Tel: (036) 530 77 00 - E: nestas@nestas.nl - Algemene voorwaarden