Volg ons ook op: Google+
Volg ons ook op: Google+
Nestas Communicatie

Vanaf nu te bestellen: de Huurkrant 2018! Bestel 'm nu en u heeft de krant begin april 2018 in huis, op tijd om mee te sturen met het huurverhogingsvoorstel
Fris uw kennis op over de huursombenadering en huurverhoging 2018! Kom naar een van de informatiebijeenkomsten in januari. Aanmelden kan nog!
Volg ook een van onze cursussen op het terrein van de volkshuisvesting of een van onze vaardigheidstrainingen! >> Kijk voor ons aanbod op CorporatieCursussen.nl, een label van Nestas communicatie
Behaal ook die 108 PE-punten voor eind 2017! Meld u aan op CorporatieCollege.nl voor een van onze inhoudelijke sterke sessies over relevante thema's speciaal voor bestuurders en RvC-leden van corporaties
Kopijservice Online: een handig hulpmiddel voor website, Facebook, Twitter en bewonersblad! Neem een abonnement en download onbeperkt artikelen, foto’s, cartoons, strips en puzzels.

Over Nestas

Nestas communicatie is sinds januari 2001 een zelfstandig communicatiebureau. Daarvoor maakten wij deel uit van de Woningraadgroep en nog eerder van de Nationale Woningraad. Nestas communicatie is door haar herkomst sterk verbonden met sociale volkshuisvesting en spreekt de taal en kent de regels en spelers in die branche uitstekend. Daarnaast ontwikkelt Nestas communicatie zich steeds verder op het gebied van zorg en welzijn.        

Diensten
Communicatie is niets anders dan een boodschap zo helder mogelijk overbrengen op de doelgroep. Dat lijkt misschien eenvoudig, toch ontstaan er altijd vragen over de doelgroep, het medium, de timing, de frequentie of de formulering. Iedere opdracht begint voor Nestas communicatie met het beantwoorden van die vragen en het adviseren van de opdrachtgever. Nestas communicatie vertaalt de wens om te informeren naar tastbare producten. Of het nu gaat om mondelinge of schriftelijke communicatie.

Hulp bij uw tekst
Onze redactie schrijft en redigeert onder andere teksten voor bewonersbladen, corporate brochures, folders, jaarverslagen, kranten, relatiemagazines, speciale uitgaven, websites en publieksversies van ondernemingsplannen en visitatierapporten. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Hulp bij uw bijeenkomst
Een bijeenkomst biedt een unieke mogelijkheid om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en te inspireren. Daarom brengt Nestas communicatie de spelers op de markt van wonen, zorg en welzijn regelmatig bij elkaar. Zowel op eigen initiatief, als in samenwerking of in opdracht, organiseren wij jaarlijks vele bijeenkomsten voor medewerkers, belanghouders, bewoners, commissarissen, collega-corporaties en zorginstellingen. Bijeenkomsten versterken het imago en de naamsbekendheid van organisaties in de markt en geven de mogelijkheid een product, dienst, onderzoek, rapport of innovatie te presenteren of een jubileum te vieren. Wilt u een bijeenkomst organiseren? Neem dan contact met ons op.

Producten
Wij geven samen met Aedes vereniging van woningcorporaties, de Woonkostenkrant, Huurkrant, Energiekrant en Brandpreventiekrant uit. Vier informatieve kranten speciaal bestemd voor huurders. Deze kranten zijn ook te bestellen (afhankelijk van de periode waarin ze uitkomen).
Ga voor meer informatie naar Kranten.

Wij zijn uitgever van een serie management- en praktijkboeken voor woningcorporaties en zorginstellingen. Deze boeken - en andere titels - kunt u bestellen via Corporatieboeken.nl.

Nestas communicatie organiseert bijeenkomsten op eigen initiatief, in samenwerking of in opdracht. Voor deze bijeenkomsten kunnen deelnemers zich aanmelden via CorporatieCongressen.nl.

Voor opleidingen, trainingen, cursussen en workshops op het terrein van de volkshuisvesting in de breedste zin van het woord, heeft Nestas communicatie de speciale website CorporatieCursussen.nl.

Wij ondersteunen woningcorporaties met Kopijservice Online. Een abonnement hierop biedt informatieve, afwisselende, aansprekende, inhoudelijk concrete en vlot leesbare teksten voor onder meer bewonersbladen, nieuwsbrieven en websites. 

Overige sitesWat anderen over ons zeggen

"Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag. Het was tip-top verzorgd, goed voorbereid en ook inhoudelijk hebben jullie een uitstekende en inspirerende dag in elkaar gezet. Danielle, jouw dagvoorzitterschap was uitstekend, inhoud, timing, gesprekken met de sprekers en de zaal etc. Hartelijk dank! Complimenten en dank! + ook aan iedereen achter de schermen bij Nestas die dit mogelijk hebben gemaakt."

Gemeente Almere
Goud in Almere, 18 januari 2017

 

CRKBO geregistreerd
Nestas communicatie is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Wij mogen PE-punten toekennen aan cursussen en bijeenkomsten voor directeur-bestuurders en toezichthouders.Jool Hulstraat 1 - 1327 HB Almere - Tel: (036) 530 77 00 - E: nestas@nestas.nl - Algemene voorwaarden