220

PE-punten

Wanneer komt u in aanmerking voor PE-punten?
Als u corporatiebestuurder (directeur-bestuurder) of toezichthouder bent, kunt u PE-punten krijgen. 1 PE-punten komt neer op 1 'studiebelastingsuur'. 

Nestas communicatie is geaccrediteerd
Deze PE-punten mag Nestas communicatie aan u toekennen. Nestas communicatie - en daarmee de labels CorporatieCursussen.nl, CorporatieCongressen.nl, CorporatieCollege.nl -  is namelijk geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).

Voorwaarden PE-punten
Het aantal PE-punten hangt af van de duur van de cursus/ workshop / bijeenkomst (exclusief pauzes). De cursus / workshop / bijeenkomst die u volgt moet gericht zijn op het vergroten van vakkennis, (beroeps)vaardigheden en competenties van het bestuur (volgens richtlijnen Aedes). Ook geeft Aedes aan dat de cursus / workshop / bijeenkomst binnen de volgende aandachtsgebieden moet vallen: strategie, beleid & communicatie; veranderkunde & innovatie; leiderschap & cultuur; governance & risk; vastgoed & financiën; maatschappelijke verankering & rendement.

Certificaat met PE-punten na deelname
Mocht u zich willen aanmelden voor een van onze cursussen /workshops / bijeenkomsten op CorporatieCongressen.nl, dan kunt u op het aanmeldformulier in het Opmerkingenveld aangeven dat u PE-punten wilt ontvangen. Wij zullen u dan laten weten hoeveel PE-punten dat voor die betreffende cursus zijn en u ontvangt na deelname van ons een certificaat.

NB: Sommige corporaties hebben interne afspraken met hun medewerkers over het behalen van PE-punten. Ook dan kunnen deze medewerkers PE-punten krijgen.


Jool Hulstraat 1    -   1327 HB Almere    -   T. 036 530 77 00    -   E. nestas@nestas.nl

Algemene voorwaarden    -   Privacyverklaring   

Copyright Nestas communicatie © 2018    -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT    -   Sitemap    -   Login