217

Woonkostenkrant 2018

Banner Woonkostenkrant 2017

Wilt u hem nog bestellen? Bel ons: 036 - 530 77 00

Wat betalen uw huurders aan woonlasten? En hoe kunnen ze op deze en andere kosten besparen? Bestel de Woonkostenkrant 2018, want daarin vinden uw huurders veel nuttige informatie en handige tips. Met dit keer speciale aandacht voor hoe onze hersenen reageren op geld en aankoopprikkels. Heel anders dan u wellicht zou denken. 

Inhoud Woonkostenkrant 2018

KLIK HIER VOOR DE BLADERBARE PDF OM DE INHOUD ALVAST TE BEKIJKEN

Pagina 1:
>>  Geld en gedrag
Als het om geld gaat, zijn we makkelijk om de tuin te leiden. Geloof niet alles wat u denkt. Op pagina 1 een interview met Victor Mids, illusionist en arts en bekend van het tv-programma Mindf*ck, over geld, gedrag en misleiding door verkooptrucjes.

>> Verspreid door de Woonkostenkrant onthult Victor Mids nog meer verkooptrucs

>>  Wat betaalt u aan wonen? 
Een overzicht met de kostenposten huur, servicekosten, water/gas/elektriciteit, gemeentelijke heffingen, inboedelverzekering
 

Pagina 2:
>> Worstelen met de administratie
Steeds meer Nederlanders worstelen met hun administratie en vinden het lastig om overzicht te houden over hun financien. Niet zo gek; de ene rekening komt per post binnen en de andere rekening per e-mail. In dit artikel tips om meer grip en inzicht te krijgen.

>> Kinderen een pinpas? 
Steeds meer kinderen hebben een eigen pinpas. Handig vinden ze, maar verstandig? In dit artikel tips om aan kinderen mee te geven voor een veilig gebruik en bewustwording.

>> Voorbeelden om bewuster om te gaan met geld
Als we geld uitgeven, doen onze hersenen soms rare dingen. Als we bedenken dat we niet altijd logisch denken, is het wellicht makkelijker om aanbiedingen te weerstaan.
 

Pagina 3:
>> Creatieve hulp van corporaties
Woningcorporaties helpen huurders op allerlei manieren om huurachterstanden te voorkomen of aan te pakken. Drie voorbeelden van onder andere corporaties Acantus en Woonconcept. Met een verwijzing naar www.woonlastendebaas.nl voor nuttige bespaartips en een rekenhulp om de woonlasten in kaart te brengen. Ook is er een oproep aan huurders om vooral niet te schromen om contact op te nemen met de verhuurder als het (een keertje) niet lukt om de huur te betalen.

>> Voorbeelden om bewuster om te gaan met geld
Als we geld uitgeven, doen onze hersenen soms rare dingen. Als we bedenken dat we niet altijd logisch denken, is het wellicht makkelijker om aanbiedingen te weerstaan.
 

Pagina 4:
>> Voorkom online misbruik
Criminelen slaan steeds vaker hun slag via internet. Gelukkig kan men zich hiertegen wapenen. Met tips over het aanmaken van een wachtwoord, het veiliger maken van de computer of mobiel en phisingmails. 

>> Hoeveel pensioen heeft u straks?
Wat wil iemand nog allemaal doen na zijn/haar pensioen? En heeft hij/zij daar genoeg geld voor? Het is redelijk eenvoudig om uit te rekenen hoeveel inkomen iemand na zijn/haar pensioen te besteden heeft. We noemen vier manieren om inkomen uit pensioen te krijgen.

>> Lastig hè, sparen
Onze hersenen zijn voornamelijk geprogrammeerd voor de korte termijn. Als men meer wilt sparen, volgen in dit artikel tips om de hersenen te prikkelen om ook echt geld op zij te zetten.

>> Rubriek met handige websites
We noemen er negen, onder andere gericht op besparen, en met handige tips in relatie tot geld.


Eigen artikel in plaats van hoofdartikel
Wilt u uitleggen wat u als corporatie doet om de woonlasten voor uw huurders te beperken? Dat kan met uw eigen artikel op de voorpagina, in plaats van het hoofdartikel! U levert een tekst op maat (met foto) en wij zorgen voor de rest. Daaraan zijn geen extra kosten verbonden als u de individuele versie van de krant in kleur bestelt.

 

De Woonkostenkrant is een uitgave van Nestas communicatie

 

De Woonkostenkrant kent verschillende versies:

  • een algemene versie
  • een individuele versie met uw logo op pagina 1 en een tekstkader (85 mm x 130 mm) op pagina 4 in kleur*
  • een individuele versie met uw logo op pagina 1 en een tekstkader (85 mm x 130 mm) op pagina 4 in zwart. 
  • Voordeel van een individuele versie is dat u als afzender duidelijk herkenbaar bent. 


* Eigen artikel op de voorpagina
Wilt u uitleggen wat u als corporatie doet om de woonlasten voor uw huurders te beperken? Dat kan met uw eigen artikel op de voorpagina, in plaats van het hoofdartikel! U levert een tekst op maat (met foto) en wij zorgen voor de rest. Daaraan zijn geen extra kosten verbonden als u de individuele versie van de krant in kleur bestelt. 

De Woonkostenkrant is een uitgave van Nestas communicatie

 

Schrijfstijl en vormgeving

  • De Woonkostenkrant nodigt uit tot lezen. De teksten zijn duidelijk en spreken aan.
  • Illustraties verlevendigen de inhoud. 
  • De krant is uitgevoerd in full colour en aantrekkelijk opgemaakt
  • Het formaat is A3, gevouwen tot A4. De omvang is vier pagina’s. De krant wordt gedrukt op FSC-gecertificeerd papier.


De Woonkostenkrant is een uitgave van Nestas communicatie

Per exemplaar van de Woonkostenkrant:
- € 0,49 voor leden van Aedes
- € 0,54 voor niet-leden
Individuele versie eigen huisstijlkleuren* € 925
Individuele versie zwart/wit* € 250
* Voor de volledige oplage

Afleverkosten per (kantoor)adres:
        0 -  2.500 exemplaren € 30
 2.501 - 15.000 exemplaren € 55
           > 15.000 exemplaren € 80
Alle prijzen zijn exclusief BTW

Bladerbare pdf
Sommige corporaties willen hun huurders liever informeren via hun website. Het is mogelijk om de Woonkostenkrant 2018 alleen als bladerbare pdf te bestellen. Wij hosten deze bladerbare pdf voor één jaar.

>> Hoe zorgt u dat huurders de bladerbare pdf van de Woonkostenkrant op uw website lezen? Lees hier de tips.

Kosten bladerbare pdf
Indien u alleen een bladerbare pdf van de Woonkostenkrant bestelt, betaalt u een prijs die afhankelijk is van het totale aantal verhuureenheden van uw corporatie. De bladerbare pdf is gratis voor bestellers van de individuele, papieren versie van de krant, als u voor 85% of meer van het totale woningbezit bestelt.

Bestellen
Ga naar de KrantenCalculator Woonkostenkrant 2018 voor een berekening en om te bestellen.Voorwaarden bestellen
1. De minimumbestelling is 100 exemplaren. Wij verzoeken u vriendelijk om een hoger aantal bestellingen op 50 af te ronden. 

2. De Woonkostenkrant wordt op maandag 12 november 2018, dinsdag 13 november 2018 en woensdag 14 november 2018 uitgeleverd. 

3. Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW. 

4. Aan deze krant kunnen geen rechten worden ontleend. De regelingen en bedragen die in deze krant worden genoemd, kunnen door nieuwe wettelijke regelingen wijzigen.

5. Niets uit deze uitgave mag worden gebruikt of gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Nestas communicatie. Ook het kopiëren van deze krant en het verspreiden en/of plaatsen op uw website is niet toegestaan.

De Woonkostenkrant is een uitgave van Nestas communicatie

 

Als u een bladerbare pdf van de Woonkostenkrant heeft besteld, wat doet u er dan mee? Zet u deze op uw website en gaat u ervan uit dat huurders de digitale versie van de Woonkostenkrant zelf vinden? Dat blijkt in de praktijk niet altijd te werken.

Hier volgen enkele tips om ervoor te zorgen dat uw huurders de bladerbare pdf van de Woonkostenkrant kunnen vinden en lezen.

1. Zorg dat de Woonkostenkrant duidelijk op uw website te vinden is. Zet op de Homepage een duidelijke link naar de Woonkostenkrant 2018.

2. Plaats de Woonkostenkrant 2018 in een rubriek met huurdersinformatie of op een pagina waarop meer uitingen en publicaties staan, zoals het bewonersblad van uw corporatie. Een logische plek voor huurders dus.

3. Besteed in uw bewonersblad en/of nieuwsbrief aandacht aan de Woonkostenkrant 2018. Bijvoorbeeld in een artikel dat gaat over de besparen op de woonlasten, en vermeld daarbij de plek waar de Woonkostenkrant op de website te vinden is, of vermeld het internetadres van de pagina waar huurders de Woonkostenkrant kunnen vinden.

4. Stuur uw huurders een e-mail waarin u aangeeft dat u het belang van het beperken van de woonlasten onderstreept en u dat uw huurders meer informatie kunnen vinden hierover op de website van uw corporatie. 

Succes met deze tips! Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact opnemen met Nestas communicatie via (036) 530 77 00.


De Woonkostenkrant is een uitgave van Nestas communicatie


Jool Hulstraat 1    -   1327 HB Almere    -   T. 036 530 77 00    -   E. nestas@nestas.nl

Algemene voorwaarden    -   Privacyverklaring   

Copyright Nestas communicatie © 2018    -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT    -   Sitemap    -   Login