217

Woonkostenkrant 2018

Banner Woonkostenkrant 2017

Bestel 'm nu en u heeft de krant half november in huis!

Wat betalen uw huurders aan woonlasten? En hoe kunnen ze op deze en andere kosten besparen? Bestel de Woonkostenkrant 2018, want daarin vinden uw huurders veel nuttige informatie en handige tips. Met dit keer speciale aandacht voor hoe onze hersenen eigenlijk reageren op geld. Heel anders dan u wellicht zou denken. 

Inhoud Woonkostenkrant 2018

Pagina 1:
>>  Interview met Victor Mids, illusionist en arts en bekend van het tv-programma Mindf*ck, over geld en gedrag

>>  Wat betaalt u aan wonen? 
Een overzicht met de kostenposten huur, servicekosten, water/gas/elektriciteit, gemeentelijke heffingen, inboedelverzekering

Pagina 2:
>> Hoe houd je je financiele administratie goed bij: in dit artikel aandacht voor de verschillende manieren waarop een factuur kan binnenkomen en tips hoe je het overzicht houdt

>> Jongeren doen bijna alles met hun smartphone, tot het betalen van artikelen aan toe. Geld is plastic geworden. Hoe bewust geven jongeren geld uit?

Pagina 3:
>> Huurders kunnen steeds minder makkelijk hun huur betalen. Corporaties treffen maatregelen om deze lasten naar beneden te brengen. Denk aan vermindering van de energielasten bijvoorbeeld. Maar ook aan het doen van huisbezoeken om het probleem boven tafel te krijgen en huurders te helpen. 

>> Tips om bewuster om te gaan met geld

Pagina 4:
>> Weten hoeveel pensioeninkomen u straks heeft? Er zijn 5 manieren waarop je pensioeninkomsten kunt krijgen. Wij leggen ze uit.

>> Zelfredzaamheid wordt steeds belangrijker; zet geld opzij voor de doelen in je leven, werk daar naar toe

>> Privacy en het weggeven van je je persoonlijke gegevens: we geven tips om het hacken van je accounts te voorkomen en hoe verstandig om te gaan met internet

>> Rubriek met handige websites


Eigen artikel in plaats van hoofdartikel
Wilt u uitleggen wat u als corporatie doet om de woonlasten voor uw huurders te beperken? Dat kan met uw eigen artikel op de voorpagina, in plaats van het hoofdartikel! U levert een tekst op maat (met foto) en wij zorgen voor de rest. Daaraan zijn geen extra kosten verbonden als u de individuele versie van de krant in kleur bestelt.

De Woonkostenkrant is een uitgave van Nestas communicatie

 

De Woonkostenkrant kent verschillende versies:

  • een algemene versie
  • een individuele versie met uw logo op pagina 1 en een tekstkader (85 mm x 130 mm) op pagina 4 in kleur*
  • een individuele versie met uw logo op pagina 1 en een tekstkader (85 mm x 130 mm) op pagina 4 in zwart. 
  • Voordeel van een individuele versie is dat u als afzender duidelijk herkenbaar bent. 


* Eigen artikel op de voorpagina
Wilt u uitleggen wat u als corporatie doet om de woonlasten voor uw huurders te beperken? Dat kan met uw eigen artikel op de voorpagina, in plaats van het hoofdartikel! U levert een tekst op maat (met foto) en wij zorgen voor de rest. Daaraan zijn geen extra kosten verbonden als u de individuele versie van de krant in kleur bestelt. 

De Woonkostenkrant is een uitgave van Nestas communicatie

 

Schrijfstijl en vormgeving

  • De Woonkostenkrant nodigt uit tot lezen. De teksten zijn duidelijk en spreken aan.
  • Illustraties verlevendigen de inhoud. 
  • De krant is uitgevoerd in full colour en aantrekkelijk opgemaakt
  • Het formaat is A3, gevouwen tot A4. De omvang is vier pagina’s. De krant wordt gedrukt op FSC-gecertificeerd papier.
     

De Woonkostenkrant is een uitgave van Nestas communicatie

Per exemplaar van de Woonkostenkrant:
- € 0,49 voor leden van Aedes
- € 0,54 voor niet-leden
Individuele versie eigen huisstijlkleuren* € 925
Individuele versie zwart/wit* € 250
* Voor de volledige oplage

Afleverkosten per (kantoor)adres:
        0 -  2.500 exemplaren € 30
 2.501 - 15.000 exemplaren € 55
           > 15.000 exemplaren € 80
Alle prijzen zijn exclusief BTW

Bladerbare pdf
Sommige corporaties willen hun huurders liever informeren via hun website. Het is mogelijk om de Woonkostenkrant 2018 alleen als bladerbare pdf te bestellen. Wij hosten deze bladerbare pdf voor één jaar.

>> Hoe zorgt u dat huurders de bladerbare pdf van de Woonkostenkrant op uw website lezen? Lees hier de tips.

Kosten bladerbare pdf
Indien u alleen een bladerbare pdf van de Woonkostenkrant bestelt, betaalt u een prijs die afhankelijk is van het totale aantal verhuureenheden van uw corporatie. De bladerbare pdf is gratis voor bestellers van de individuele, papieren versie van de krant, als u voor 85% of meer van het totale woningbezit bestelt.

Bestellen
Ga naar de KrantenCalculator Woonkostenkrant 2018 voor een berekening en om te bestellen.

Voorwaarden bestellen
1. De minimumbestelling is 100 exemplaren. Wij verzoeken u vriendelijk om een hoger aantal bestellingen op 50 af te ronden. 

2. De Woonkostenkrant wordt op maandag 12 november 2018, dinsdag 13 november 2018 en woensdag 14 november 2018 uitgeleverd. 

3. Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW. 

4. Aan deze krant kunnen geen rechten worden ontleend. De regelingen en bedragen die in deze krant worden genoemd, kunnen door nieuwe wettelijke regelingen wijzigen.

5. Niets uit deze uitgave mag worden gebruikt of gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Nestas communicatie. Ook het kopiëren van deze krant en het verspreiden en/of plaatsen op uw website is niet toegestaan.

De Woonkostenkrant is een uitgave van Nestas communicatie

 

Als u een bladerbare pdf van de Woonkostenkrant heeft besteld, wat doet u er dan mee? Zet u deze op uw website en gaat u ervan uit dat huurders de digitale versie van de Woonkostenkrant zelf vinden? Dat blijkt in de praktijk niet altijd te werken.

Hier volgen enkele tips om ervoor te zorgen dat uw huurders de bladerbare pdf van de Woonkostenkrant kunnen vinden en lezen.

1. Zorg dat de Woonkostenkrant duidelijk op uw website te vinden is. Zet op de Homepage een duidelijke link naar de Woonkostenkrant 2018.

2. Plaats de Woonkostenkrant 2018 in een rubriek met huurdersinformatie of op een pagina waarop meer uitingen en publicaties staan, zoals het bewonersblad van uw corporatie. Een logische plek voor huurders dus.

3. Besteed in uw bewonersblad en/of nieuwsbrief aandacht aan de Woonkostenkrant 2018. Bijvoorbeeld in een artikel dat gaat over de besparen op de woonlasten, en vermeld daarbij de plek waar de Woonkostenkrant op de website te vinden is, of vermeld het internetadres van de pagina waar huurders de Woonkostenkrant kunnen vinden.

4. Stuur uw huurders een e-mail waarin u aangeeft dat u het belang van het beperken van de woonlasten onderstreept en u dat uw huurders meer informatie kunnen vinden hierover op de website van uw corporatie. 

Succes met deze tips! Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact opnemen met Nestas communicatie via (036) 530 77 00.


De Woonkostenkrant is een uitgave van Nestas communicatie


Jool Hulstraat 1    -   1327 HB Almere    -   T. 036 530 77 00    -   E. nestas@nestas.nl

Copyright Nestas communicatie © 2018    -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT    -   Algemene voorwaarden    -   Sitemap    -   Login