184

Wie is Nestas communicatie en wat doen wij?

Nestas communicatie is sinds januari 2001 een zelfstandig communicatiebureau. Daarvoor maakten wij deel uit van de Woningraadgroep en nog eerder van de Nationale Woningraad. Nestas communicatie is door haar herkomst sterk verbonden met sociale volkshuisvesting en spreekt de taal en kent de regels en spelers in die branche uitstekend. Daarnaast ontwikkelt Nestas communicatie zich steeds verder op het gebied van zorg en welzijn.    

Labels
Om onze klanten (veelal woningcorporaties, maar ook zorgorganisaties) gericht te kunnen bedienen, hebben we verschillende labels ontwikkeld:

Voor opleidingen, trainingen, cursussen en workshops op het terrein van de volkshuisvesting in de breedste zin van het woord, heeft Nestas communicatie voor corporatiemedewerkers de speciale website CorporatieCursussen.nl.

Nestas communicatie organiseert informatiebijeenkomsten of kennisbijeenkomsten op eigen initiatief, in samenwerking of in opdracht. Voor deze bijeenkomsten kunnen deelnemers, vaak medewerkers van corporaties, zich aanmelden via CorporatieCongressen.nl

Op CorporatieCollege.nl spelen we in op de behoefte van directeur-bestuurders en RvC-leden aan actuele kennis en vaardigheden. Deze colleges sluiten aan bij de aandachtsgebieden strategie, beleid & communicatie; veranderkunde & innovatie; leiderschap & cultuur; governance & risk; vastgoed & financiën; maatschappelijke verankering & rendement.

CEDEO erkend
Nestas communicatie (Nestas.nl) - en daarmee de labels CorporatieCursussen.nl, CorporatieCongressen.nl en CorporatieCollege.nl - is een door CEDEO geaccrediteerde aanbieder / instelling. Dit betekent dat wij PE-punten mogen toekennen. Het predikaat 'CEDEO-erkenning' betekent een erkenning van kwaliteit, continuiteit en bedrijfsgerichteheid van Maatwerk bedrijfsopleiding (onze incompanies) en Open Bedrijfsopleidingen (onze open inschrijvingen). De CEDEO-erkenning wordt uitsluitend verleend aan organisaties waarvan is gebleken dat minimaal 80 procent van de opdrachtgevers tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en de performance van het opleidingsinstituut.​

Overige labels
Wij zijn uitgever van een serie management- en praktijkboeken voor woningcorporaties en zorginstellingen. Deze boeken - en andere titels - kunt u bestellen via Corporatieboeken.nl.

Wij ondersteunen woningcorporaties met Kopijservice Online. Een abonnement hierop biedt informatieve, afwisselende, aansprekende, inhoudelijk concrete en vlot leesbare teksten voor onder meer bewonersbladen, nieuwsbrieven en websites. 

Bewonerscommunicatie
Wij geven samen met Aedes vereniging van woningcorporaties de Huurkrant uit, een informatieve krant over het huurbeleid, bezwaarmogelijkheden en huurtoeslag, speciaal bestemd voor huurders. De Huurkrant is ook te bestellen (afhankelijk van de periode waarin de krant uitkomt). 

In eigen beheer (voorheen met Aedes) geven we nog een andere krant uit, de Woonkostenkrant. Deze krant biedt huurders nuttige informatie en praktische tips over hoe te besparen op woonlasten Ook deze krant is te bestellen (afhankelijk van de periode waarin de krant uitkomt). 

Zorg
Nestas beweegt zich ook steeds meer in de richting zorg en welzijn. Wij verzorgen cursussen voor zorgorganisaties die gaan over huurrecht, huurbeleid, woningwaardering en lokale samenwerking. Ook kunnen zorgprofessionals bij ons vaardigheidstrainingen volgen.

Diensten
Organiseren van uw bijeenkomst
Een bijeenkomst biedt een unieke mogelijkheid om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en te inspireren. Daarom brengt Nestas communicatie de spelers op de markt van wonen, zorg en welzijn regelmatig bij elkaar. Zowel op eigen initiatief, als in samenwerking of in opdracht, organiseren wij jaarlijks bijeenkomsten voor medewerkers, belanghouders, bewoners, commissarissen, collega-corporaties en zorgorganisaties. Bijeenkomsten versterken het imago en de naamsbekendheid van organisaties in de markt en geven de mogelijkheid een product, dienst, onderzoek, rapport of innovatie te presenteren of een jubileum te vieren. Wilt u een bijeenkomst organiseren? Neem dan contact met ons op.

Teksten laten schrijven en redigeren
Wij schrijven en redigeren teksten voor onder andere bewonersbladen, corporate brochures, folders, jaarverslagen, kranten, relatiemagazines, speciale uitgaven, websites en publieksversies van ondernemingsplannen en visitatierapporten. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.


Veluwezoom 32   -  1327 AH Almere   -   T. 036 530 77 00    -   E. nestas@nestas.nl

Algemene voorwaarden    -   Privacyverklaring   

Copyright Nestas communicatie © 2018    -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT    -   Sitemap    -   Inloggen