451

Valente Festival 2022

LET OP!
Er is zoveel belangstelling voor het Valente Festival dat het bijna is uitverkocht. En Valente wil dat zoveel mogelijk leden vertegenwoordigd kunnen zijn. Daarom is er een wachtlijst ingesteld. Als je je nu nog aanmeldt, kom je automatisch op de wachtlijst en hoor je later van ons of er voor jou nog een plaats beschikbaar is (gekomen).

Wanneer? 
Het Valente Festival vindt op woensdagmiddag 16 november 2022 plaats aansluitend aan de ALV en de netwerkvergaderingen van de basisnetwerken BW&B, VO en MO.
Leden van Valente ontvangen een aparte uitnodiging voor de ALV en netwerkvergaderingen.
Het festival start om 12:00 uur met een verzorgde lunch. De programmering loopt tot 16:20 uur, waarna het tijd is voor de borrel met hapjes en muziek.

Waar? 
Het Valente Festival wordt georganiseerd in de Prodentfabriek in Amersfoort. Een bijzondere locatie voor een feestelijk festival.

Prodentfabriek 
Oude Fabriekstraat 20 
3812 NR  Amersfoort 


Wij adviseren je gebruik te maken van het openbaar vervoer. De Prodentfabriek ligt op 12 minuten lopen van station Amersfoort Centraal.
Daarnaast is de locatie ook per auto goed bereikbaar door de nabij gelegen snelwegen A1 en A28. Parkeren kan in parkeergarage Eemplein. Je kunt op 16 november in de Prodentfabriek een uitrijkaart kopen voor € 9,50 (=gereduceerd tarief). 

Deelnamekosten 
Het Valente Festival is nieuw en heeft een andere opzet dan de netwerkbijeenkomsten die je van ons gewend bent. Met inspirerende sprekers, een toffe locatie, leerzame sessies en meer! Voor deze middag vragen wij je daarom een kleine tegemoetkoming in de kosten:

  • Voor leden van Valente: € 60 per persoon, vrij van btw.
  • Voor niet-leden Valente (op uitnodiging): € 85 per persoon, vrij van btw.  

Dit is inclusief koffie/thee, lunch en borrel na afloop. 

Doelgroep 
Het Valente Festival vindt plaats aansluitend op de ALV en netwerkbijeenkomsten. Het Festival is echter niet alleen voor bestuurders bedoeld maar juist ook voor alle professionals die werken bij lidorganisaties, en voor cliënten en ervaringsdeskundigen. We willen voor en mét hen een inspirerende dag maken. Daarnaast wordt een select aantal niet-leden uitgenodigd.

Aanmelden Valente Festival, woensdag 16 november 2022 
Je kunt je hier aanmelden. Let op: gebruik het e-mailadres van de organisatie waar je werkt, zodat we kunnen zien dat je werkzaam bent bij een van onze leden.

Annuleren 
Na aanmelding geldt een wettelijke bedenktijd van tien werkdagen. Hierna geldt de volgende annuleringsregeling.

  • Annulering van je deelname is alleen schriftelijk mogelijk.
  • Bij annulering tot 21 dagen voor het festival brengen we geen kosten in rekening.
  • Bij annulering tussen 21 dagen en 7 dagen voor aanvang van het Festival brengen wij 50 procent van de deelnamekosten in rekening..
  • Bij annulering korter dan 7 dagen voor aanvang van de bijeenkomst of bij niet verschijnen ben je verplicht 100 procent van de deelnamekosten te betalen.

Natuurlijk mag je je kaartje altijd aan een collega geven die in jouw plaats kan komen. Gelieve dit wel per e-mail te melden aan: nestas@nestas.nl

Organisatie & inlichtingen 
De organisatie van het Valente Festival is in handen van:
Nestas communicatie 
Esther Rijken 
Telefoon: (036) 530 77 00 
E-mail: e.rijken@nestas.nl


Veluwezoom 32   -  1327 AH Almere   -   T. 036 530 77 00    -   E. nestas@nestas.nl

Algemene voorwaarden    -   Privacyverklaring   

Copyright Nestas communicatie © 2018    -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT    -   Sitemap    -   Inloggen